اخبار و مقالات

​کارشناس ارشد سازمان غذا و دارو: سیلوهای گندم ملزم به کنترل های لازم در زمان ذخیره سازی هستند.
تاریخ انتشار : 1395/5/23 ساعت 15:13:37



کارشناس ارشد سازمان غذا و دارو:
سیلوهای گندم ملزم به کنترل های لازم در زمان ذخیره سازی هستند.
۱۲:۳۶ (شنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۵)
اخبار مرتبط
» تولید نان باید در کشور صنعتی شود/سیلوهای روباز عاملی برای کاهش کیفیت نان
» بررسی مشکلات کارخانجات آرد و سیلوهای نگهداری گندم

کارشناس ارشد تغذیه اداره نظارت و ارزیابی مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: سیلوهای نگهداری گندم مشمول اخذ پروانه های بهداشتی هستند.

مهندس زهره پوراحمد افزود: تقریبا سالانه حدود ۱۰ الی ۱۱ میلیون تن گندم در کشور مصرف می شود که حدود ۷ میلیون تن آن جهت مصارف نانوایی است.
وی افزود: از آنجا که علاوه بر تامین امنیت مواد غذایی در کشور تضمین سلامت و ایمنی مواد غذایی حائز اهمیت است، لذا گندم های وارده به کارخانجات آردسازی و همچنین مراکز ذخیره سازی به منظور ارزیابی تامین کننده از نظر مقدار فلزات سنگین آلاینده سرب و کادمیوم، مایکوتوکسین ها، کپک و سایر عوامل خطر زا مثل سن زدگی و... طبق مقررات و دستورالعمل های اعلام شده به معاونت های غذا و دارو سراسر کشور، مورد ارزیابی قرار می گیرد.
پوراحمد اظهار داشت: این موارد نیز در خصوص گندم های وارداتی سال گذشته در مبادی ورودی مورد کنترل قرار گرفته است.
کارشناس ارشد تغذیه اداره  نظارت و ارزیابی مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو، بیان داشت: ذخیره سازی مناسب گندم نسبت به تولید گندم سالم از اهمیت بیشتری برخوردارند. به همین منظور سیلوهای نگهداری گندم مشمول اخذ پروانه های بهداشتی هستند و مسئول فنی واجد شرایط استخدام نموده که پروانه مسئول فنی از معاونت های غذا ودارو اخذ نموده اند که ملزم به کنترل های لازم  در زمان ذخیره سازی گندم هستند./مهر